08/12/2016

Yhteistyökokemuksia

ASIAKKAIDEN AJATUKSIA

“Anu pitää projektissa kuin projektissa langat käsissään, hommat rokkaa just niinkuin pitää. Asenne kymppi, tahtoa, taitoa, toimintaa ja tunnetta. Duunit tehdään aina hyvällä sykkeellä ja hymy huulilla.”
Saila Kuutti, markkinointipäällikkö, Veikkaus

“Anulla on laaja tuotantoverkosto, josta hän kokemukseni mukaan löytää aina oikeat tekijät asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Hän on tehokas ja osaa optimoida toimintamallit tavoitteiden, tarpeiden ja käytettävissä olevien resurssien mukaisesti. Anun kanssa olen aina voinut luottaa siihen, että kaikki langat pysyy Anun käsissä ja tuotannot tulevat hoidetuksi tehokkaasti ja laadukkaasti sovitun kustannusraamin puitteissa sekä sovitussa aikataulussa!
Anun kanssa on ollut erittäin miellyttävää tehdä töitä, haasteellisissakin tilanteissa. Anun erinomaiset projektin johtamistaidot ovat yhteissumma yhteistyötaitoa ja –tahtoa sekä vahvaa kokemusta ja substanssiosaamista liikkuvan kuvan tuotannoista.
Hänellä on ihailtava, positiivinen ”kyllä onnistuu” –asenne kaikessa tekemisessään.”

Heidi Ryhänen, markkinointipäällikkö, Sentraali/ Oy Eniro Finland Ab
(Anun kanssa yhteistyössä useissa filmituotannoissa, useita kymmeniä tv-mainoksia vuosina 2009-2011)

“Anu tekee työnsä aina energisesti ja ihailtavan positiivisella asenteella. Anu on vahva filmituotannon ammattilainen: tuntee alan asiantuntijat, tuotantoihin vaadittavat alihankkijat, alan haasteet ja miten ne ratkaistaan. Hän pystyy erinomaisesti koordinoimaan erilaiset tuotannot ja omalta osaltaan edesauttamaan tuotantoja niin, että niissä päästään asiakkaan toivottuun tulokseen.”
Satu Nikula, markkinointipäällikkö, Veikkaus

 

PROJEKTIJOHDON POHDINTOJA

“Anu on tehokas ja aikaansaava tuottajakonkari, jolla on erinomainen kokemus monenlaisten liikkuvan kuvan tuotantojen läpiviennistä. Anulla on myös poikkeuksellisen laaja kosketuspinta markkinointi- ja mainosalan suunnittelijoihin, kotimaiseen ja kansainväliseen tuotantokenttään sekä suomalaisiin mainostajiin.”
Maija Nikkonen-Hilli, projektijohtaja, Intohimotoimisto Cassius

“Apua Anusta oli paljon. Hän hoiti yhteydet filmiyhtiöihin, pyysi tarjoukset, sopi palaverit. Minulle jäi aikaa projektien muihin alueisiin (printti, netti, jne.) ja asiakkaisiin. Hän piti myös minut hyvin ajantasalla ja mukana kaikessa. Anun asennne on hyvä ja positiivinen, toki myös kriittinen, joka on mielestäni plussaa sekin. Anu on innostava työkaveri, loisto tyyppi.”
Maarit Moilanen, projektipäällikkö, (eläkkeellä) TBWA

“Anu on super-ammattilainen, joka innostuu niin suurista kuin pienistäkin tuotannoista
hoitaen homman iloisella mielellä ja laadusta tinkimättä – aina.”

Elina Freden, projektipäällikkö, 358 Helsinki

“Pitkään alalla töitä tehneenä konkarina verkostot on Anulla kunnossa, isoon tai pieneen hommaan löytyy budjettiin ja tilanteeseen sopiva vaihtoehto. Aina niin iloinen ja juttua riittää myös työasioiden ulkopuolelta. Sellainen äänekäs, pirteä ja iloinen väripilkku koko nainen.”
Inka Karvonen, projektipäällikkö, DDB

“Filmituotannoissa on monta liikkuvaa osaa, joiden yhteensaattaminen kannattavasti vaatii ammattilaista.
Anun kanssa työskennellessä tietää että:
– tuotannon kokonaistavoite pysyy kirkkaana.
– tekijät valitaan oikein, tavoitteen mukaisesti. Ei yli- eikä alimitoitettuna.
– budjetti ja aikataulut pysyvät kurissa ja realistisina.

Yksi taho hoitaa ja tietää ostajan tahtotilan merkitsee montaa huolta vähemmän… ja eikä vähäistä merkitystä ole asenteella – iloisuus ja energisyys heijastuu koko tuotantoon. Voin suositella lämmöllä.”
Eija Anteroinen, asiakkuusjohtaja, Intohimotoimisto Cassius

“Anussa on aurinkoista energiaa kuin isossa kylässä.”
Hilkka Matilainen, x-projektipäällikkö, nyk. yhteistyökumppani

 

SUUNNITTELIJOIDEN SUOSITUKSIA

“Anu on elävä esimerkki siitä, että rautainen ammattilainen ei aina tarvitse teräviä kyynärpäitä tai kivikovaa nahkaa. Asiat hoituvat mallikkaasti, mutta hyvällä mielellä, usein hersyvän naurun säestämänä.”
Timo Huopalainen, creative, Hasan&partners

“Anun vetämissä tuotannoissa suunnittelija saa keskittyä tarinaan ja sen välittymiseen.
Näissä tuotannoissa on ollut aina ilo huomata, että jostain on taas kaivettu liuta erinomaisia talentteja, joita ei itse olisi tullut edes ajatelleeksi. Anu sparraa myös ideaa ja kerrontaa sekä jaksaa väsymättä ja aina iloisena työntää ryhmää kohti parempaa lopputulosta jokaisessa tuotannon vaiheessa.
Olemme tehneet Anun kanssa kymmeniä tuotantoja ja jokaisessa niistä tuotannollinen järjestely on ollut ensiluokkaista sekä ideaa ja budjettia palvelevaa.
Jos jotain miinusta on erikseen haettava, niin oma energiataso tuntuu Anun seurassa vääjäämättä turhan alhaiselta.”

Tomi Winberg, copywriter, Hasan&partners

“Anu on ilopilleri, joka pistää hihat heilumaan ja luo tuotantoihin paitsi hyvät puitteet myös hyvän tunnelman. Kokemusta piisaa, mutta se ei näy diivailuna tai kehäraakkiutena.”
Helmi Korpinen, copywriter, Bob the Robot

“Anu on läntisen pallonpuoliskon iloisin ja positiivisin liikkuvan kuvan tuottaja. Eikä millään pienellä marginaalilla vaan “By far”, kuten lontooksi sanotaan. Aina iloisen Rouva Ylimaan nauru tarttuu ja hommat hoituvat vakaalla kädellä. Mukavien ihmisten kanssa on aina mukava tehdä töitä.”
Axa Fahler, copywriter, Intohimotoimisto Cassius

“Kun haluat tuotantoosi enemmän naurua kuin itkua, valitse Anu”
Paula Orre, luova, Folk Finland

“Ne, jotka yrittävät antaa itsestään pätevän ja ammattimaisen vaikutelman, eivät naura paljon. Anu puolestaan on pätevä ammattilainen.”
Taro Korhonen, copywriter/käsikirjoittaja

”Anun kanssa on kiva tehdä töitä. Asiat hoituvat ammattimaisesti ja aikataulussa, ja Anulta saa proaktiivisesti vinkkejä ja konsultaatiota siihen, mikä on projektin kannalta paras ratkaisu. Ja mikä parasta, Anulla on aina erittäin positiivinen asenne ja iloinen hymy, joka tarttuu.”
Tarja Hietanen, copywriter, konseptisuunnittelija, Advertising Agency Smoy

“Anu pitää huolta ihmisistä, koska sehän on tärkeintä nykyajan hektisessä maailmassa. Jokaisen henkilön mielipiteet otetaan huomioon ja työpäivät sujuvat aina hymyssä suin.”
Eerik Riekkinen, Art Director, DDB Helsinki

“Asenne, aikataulut ja asioiden sujuvuus. Näistä ei Anun kanssa koskaan tingitä – priimaa tulee joka kerta ja vielä hymyssä suin.”
Henrik Wetterstrand, copywriter

“Suunnittelijana arvostan tuottajaa, joka pääsee nopeasti kiinni ajatuksen ytimeen ja pystyy selkeästi hahmottamaan siihen mahdolliset toteutussuunnat. Anu on tällainen.”
Tuukka Tujula, designer / Art Director, Intohimotoimisto Cassius

 

TYÖKAVEREIDEN TUNTEMUKSIA

“Anu on luullakseni tippunut lapsena samaan pataan kuin Asterix;
Anu on voimanainen joka saa mahdottomatkin asiat tapahtumaan hyvällä energialla.
Ohjaajalle Anun kanssa työskentely on riemuvoitto, sillä Anu tuntee kaupallisen alan prosessit läpikotaisin.”
Mari Mantela, ohjaaja-käsikirjoittaja

“Anu on töissään sekä tinkimätön että tehokas, ja hän johtaa tuotantojaan loppumattoman positiivisella otteella. Kerrassaan mahtava paketti!”
Sami Kiiski, äänisuunnittelija, Äänipää oy

“Anu tekee, ei meinaa. Tuotanto kuin tuotanto, niin laatu on takuuvarmaa.”
Stina Samsten, tuottaja, Twisted Films

“Anu täydentää loistavasti toimistojen filmiosaamista, ollut monessa tuotannossa korvaamaton apu. Anu huolehtii, että jälkituotannossa tarvittavat materiaalit ovat ajoissa editissä, jolloin ei synny turhia kuluja eikä viivästyksiä suunniteltuun aikatauluun. Anu pitää ajantasalla tuotannon kaikki osapuolet loistavasti ja informoi välittömästi, jos jotain muutoksia ilmaantuu. Anun tuottamat filmit valmistuvat aina helposti ja etukäteen suunnitellulla tavalla. Voiko iloisempaa ja napakampaa tuottajaa olla.”
Elina Hyppönen ja Anki Nikula, Toast Post production

“Aikaisemmissa töissämme keskityimme tuottamaan asiakkaalle tuotantoon huomattavasti enemmän arvoa kuin jos asiakas ostaisi tuotantoa suoraan perinteisellä tavalla. Konsultoiva tuottaja on oiva välikappale asiakkaan, toimiston ja tuotantoyhtiön rajapinnassa.
Sain työskennellä Anun kanssa tuotannoissa mainostoimisto PHS:llä. Tämän naisen tinkimättömällä asenteella asiakas saa tuotannosta irti luultavasti enemmän kuin kenenkään muun kanssa.”

Olli Korpiala, tuottaja, Drama Moving Pictures

“Työskentely Anun kanssa on harvinainen yhdistelmä luonnollisen positiivista energiaa, jossa silkan tekemisen riemun sekaan sulautuu varman ammattimainen ote.”
Pete Veijalainen, ohjaaja, Woodpecker Film

“Anu on erittäin mukava ja ammattitaitoinen. Mielestäni Anu on tehokas ja tarkka työssään. Oli todella ilo työskennellä Anun kanssa.”
Ilona Chevakova, näyttelijä

“Anu saa asiat tapahtumaan. Sovitut asiat pitävät ja homma toimii. Tämä kaikki hyvällä asenteella ja ilon kautta.”
Pauliina Teirikari, tuottaja, Cocoa

“Millainen on hyvä tuottaja? Hän on henkilö, kenellä on varma osaaminen alasta. Häneltä uskaltaa pyytää tarvittaessa apua ja välillä hänelle voi purkaa myös sydäntään. Hänellä on siis kyky ymmärtää jokaista alan työntekijää. Hyvä tuottaja on empaattinen, jämpti ja positiivista energiaa hehkuva. Tälläinen on Anu!”
Teija Kalla, visualisti/rekvisitööri

“Anun dynaaminen ja aurinkoinen ote työntekoon heijastuu koko työryhmään. Tehokkuudesta tinkimättä kaikki työryhmän jäsenet otetaan huomioon, ja tiukatkin paikat hoituvat rautaisella ammattitaidolla hymyssä suin”.
Tea Turunen, maskeeraaja

“49 Eniron filmiä, Veikkausta ja Arlaa Anun kanssa yhdessä.
Tarvitseeko enempää sanoa!”

Ville Varesvuo, executive producer, Directors Guild

“Anu on iloinen ja energinen yhdistelmä touhukkuutta ja keskittymistä, jonka kanssa ohjaajan on hyvä keskittyä työhönsä.”
JP Siili, ohjaaja, käsikirjoittaja

“Anu on tuotannon aurinko, jonka positiivisen energian soisi tarttuvan omaankin nahkaan.”
Hanna Mutanen, tuottaja, Grilli Films

“Anulla on todella ylimaallisen kattava tietotaito alalta. Olisi hölmöä jättää tämä (naurava) kokemus hyödyntämättä!”
Piia Kankare, luova johtajatar, Popular DSP Oy